Vi har produsert ost på gården fra 2005. I 2008 bygde vi vårt ysteri og har i dag et greit utvalg av ost i vårt sortiment.
I 2020 vil det kun være forhåndsbestilling på våre produkter, både fra kafe og gårdsbutikken. Vi vil når det ligger tilrette for dette selge gjennom REKO-Ringen Vesterålen, og muligens også fra enkete markeder når dette markedet åpner seg.
Vi produserer i dag ost for ca 10.000 liter melk. Vi yster upastaurisert og legger stor vekt på kvalitet både på melk og ost. Ysting er et mathåndverk vi er stolte av å kunne utøve! Det tar tid å perfeksjonere produksjonen av hver enkelt produkt, derfor er det heller ikke nyheter å finne hver år.
På grunn av sykdom o familien vil det være noe redusert kapasitet på ysteriet i 2020.
Den største produksjonen gården er melk og kjøttproduksjon på storfe, som går til Tine meierier og Nortura, disse produktene får du kjøpt i dagligvareforretninger.
Det kan være at ikke alle produktene er tilgjengelig til enhver tid.
Halvfast / fast ost: Upasteurisert
Myta med Nellik
Myta med Trøffeltang
Myta med bukkhornsfrø
Myta med karve
Myta naturell
Fjelost med chili
Mykost: Upasteurisert
Nordlysbrie
Ferskost: Upasteurisert
Havbris – dill
Ørnlitind – karve, timian og persille
Søllitind – hvitløk, pepper og persille
Midnattsol – hvitløk, paprika og oregano
Naturell - passer kjempegodt til ostekake, både ferske og bakte
Arktisk ost:
Kaffeost – grillet fersk ostemasse
Gomme – tilsatt rusiner og kanel