Opplevelser
Opplevelser
Opplevelser
Opplevelser

OPPLEVELSER

På Nordtun Gård byr vi på autentiske opplevelser. Besøk hos dyra kr 50,- pr pers eller kr 200,- for familier, en familie kan være inkludert flere generasjoner. Mange kommer opp på tunet bare for å oppleve dyra. Er vi ikke hjemme kan dere sende besøksbeløpet på VIPPS til tlf: 92644906

Guidet omvisning

Du kan få en guidet omvisning på gården, hvor du hilser på dyra, gir dem mat og får høre gårdens historie, inkludert i dette tilbudet er også smaksprøver på ost. Om du vil kan vi også tilby et måltid, det være seg alt fra 2 eller 3 retters middag, lunsj eller kaffe og kake.

Ystekurs

Vi tilbyr opplevelseskurs i ysting.Her kan du og din lille gruppe ( max 8 stk ) få innføring i ysting, delta i produksjon og lage din egen ost.

Denne opplevelsen inneholder også små måltider som vi tilbereder i felleskap. Kurset strekker seg over 2 dager og vi kan også inkludere middag på kvelden, eller et smaksparty. I nabolaget kan det også tilbys overnatting for en rimelig pris for deltagere på kurset.

Vi kan også tilby dagskurs/opplevelser.

Blåturer og aktiviteter, som er en del av et større opplegg

Om dere er på rundtur i kommunen og behøver et kortere stopp som inngår i turen, tar vi gjerne imot og tilpasser et opplegg til dere. Vi samarbeider gjerne med andre bedrifter for å få til en flott opplevese for deg og dine.

NYHET: Walk a Llama. Bli med våre to unge lamahingster og vertskapet på en liten vandring. Turen kan også inkludere et lite måltid i skogen ovenfor gården vår. Passer for alle som kan ta en liten vandring i naturen. Ikke krevende. Ta kontakt på forhånd for booking.

Smaksparty

Et smaksparty setter alle sanser i bedredskap.
Vi tilbyr et utvalg av våre oster i kombinasjon til 3 ulike typer drikke, med eller uten alkohol.
Hver drikk smakes til hver enkelt ost og gjestens oppgave blir å sanse hvordan de ulike smakene påvirker hverandre. Etter smaks seansen kan ostene nytes med tilbehør og mer drikke kan kjøpes om ønskelig. 

Vi skreddersyr ellers arrangement til ditt behov, men har begrensninger i forhold til antall.
For middagsservering tar vi max 24 stk.

Velkommen til gårds!